Oppdatering…

05.10.19

Årets flysesong kan nok arkiveres under fanen “Overstått”.
For min del ble det ikke mye flyging denne sesongen, men trøsten får være at jeg fløy mer enn forrige år.
Det ble iallefall en fin tur i år, og den gikk fra Vole i Vågå til hytta familien har på Sjusjøen. Fantastisk fin tur, men turen ble dessverre underkjent i Fridistanseligaen/Distanseligaen. Årsaken til det var at jeg havna bittelitt over høydebegrensninga vi må forholde oss til i området rundt Lillehammer. Begrensninga ligger på 2895 moh, og jeg var ved ett tilfelle på 2961 moh. Vi har en buffer på 50 meter å gå på, noe som vil si at jeg hadde fått godkjent turen hvis jeg hadde hatt maks 2945 moh i det området. Det vil si at kun 16 meter gjorde at turen ble underkjent!
Litt kjipt, men sånn er det. Kan vel hende noen andre hadde fått godkjent…

Satser på mer flyging neste år! :)

Bilde over: Inn for landing på Sjusjøen.
Bilde under: Bilde som viser tracklog fra turen til Sjusjøen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *