Ehh…

08.03.19

…er det virkelig nesten ett år siden jeg sist oppdaterte sida mi??
Det er det visst, gitt!
Hva har så skjedd på flyfronten siden siste oppdatering?
Stort sett ingen ting, dessverre.
Fikk en kurant flytur den 18. mai. Starta på Bismo og landa i Ringebu, noe som ble en fridistanse på 111,2 km.
Etter denne turen kan resten av sesongen betegnes som Scheiße, som de sier på tysk.
Tok blant annet turen nedover til Alvdal for å fly fra Tronfjell. Var febersyk og egentlig ikke helt i slaget, men ville jo selvfølgelig fly. Sto og trøkka ganske lenge på start før jeg kom meg ut, og starta da selvfølgelig med kvister i linene som laga krøll. Måtte topplande og få ut spetakkelet, for deretter å stå og vente lenge på startforhold, igjen. Var sliten og i dårlig form, så det gikk som det måtte gå; landa etter et par km.
Var fortsatt ikke i form da en gjeng bestemte seg for å prøve og krysse Sylane. Kjente på gåturen opp dit at kroppen ikke var helt restituert. Men fly, det vil man jo! Tok en råsjans og starta tidlig, og bøsta etter noen få legg. Ble en lang gåtur opp igjen i bratt terreng. Jeg kunne da se de andre starte og fly avgårde innover Sylan. Etter mye om og men kom jeg opp på start, fikk langt ut vingen og var klar til start. Sleit litt med sidevind, så ikke optimale startforhold. Det endte med tre linebrudd.
Da takka jeg for meg og la resten av sesongen på hylla! Og det var i slutten av juni, starten av juli!

Nå i vinter har jeg kjent flylysten komme tilbake, så jeg håper selvfølgelig at denne sesongen skal by på fine flyforhold som jeg og vingen min kan få muligheten til å benytte oss av. Har trua! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *