Iallefall et par fine turer i år…!

21. august 2017.

Høsten er i anmarsj, og mindre og mindre solinnstråling samt mer ustabile værsystemer gjør sitt til at denne flysesongen her hjemme på bjerget begynner å nærme seg slutten.
Jeg kan konstatere at det iallefall ble et par fine flyturer i år :)
Jeg har i et tidligere innlegg nevnt turen fra Grong til Majavatn. Turen jeg ikke har nevnt ble fløyet den 14. juli. Vi var da en gjeng som dro til Bismo for å prøve lykken der.
For min egen del hadde jeg denne fredagen kun mulighet til å dra på dagstur.
Dro hjemmefra kl 0620. Hadde planlagt telttur med junior lørdag morgen, så det var prekært å komme seg hjem til riktig tid. Skrudde samme sky som Pål Tore Sveen da han kunne seile videre østover under tidenes skygate, mens jeg måtte fly videre mot Lillehammer for å sikre tidlig retur hjem. Ante at Pål Tore kunne fly veldig langt, og det gjorde han; ny norsk rekord på hele 248,9 km.
Jeg ringte farsan før ankomst Lillehammer, og avtalte å møtes ved Swix-senteret. Cruisa over sentrum av byen før jeg snudde og landa ved avtalt sted. Kunne nok ha tyna noen km til :) Jeg fikk en fridistanse på 147,7 km.
Farsan kom rett etter at jeg hadde landa. Han kjørte meg helt frem til bilen i Vågå. Tusen takk! :)
Deretter gikk ferden hjem. Til sengs kl 0045.
Fin dag, iallfall :) Tenker jo selvfølgelig tanken på hvor langt det kunne ha gått om jeg hadde hatt muligheten til å fly østover… :)

Onsdag går ferden til Slovenia for deltakelse i Nordisk og Norsk mesterskap. Det skal bli moro.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *