Dream Theater

 

Da skal det skje! Dream Theater kommer faktisk til Trondheim! Hvem skulle ha trodd det?!
Dette har vært ett av mine favorittband helt siden ungdomstida!
Og den 20. og 21. februar kommer de altså for å spille i Olavshallen, Trondheim. Jeg klarte å kapre ett par billetter til den 21., regner med de er varme i trøya da etter konserten dagen før og leverer et knall show.
Jeg har sett de live før også, sist nå i vinter da de besøkte Oslo med turneen “The Astonishing”.
Neste år, nærmere bestemt den 7. juli 2017, er det 25 år siden plata “Images and Words” kom ut, og det er i forbindelse med dette jubileet at de kjører i gang en ny turne. På konserten vil de spille denne plata i sin helhet, samt at de sannsynligvis også vil slenge på en del andre låter de har skrevet opp igjennom årene. Det gledes! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *