Nytt instrument

Jeg har hatt litt småproblemer med det ene flyinstrumentet mitt, og fant ut at jeg burde skaffe et nytt.

Etter å ha sjekka ut litt på nett og snakka litt med flykompiser falt valget på et instrument fra goflyinstruments.com.
Eieren av dette firmaet er en elektro-nerd som har utviklet et kjempebra instrument med utgangspunkt i en Kobo eReader. Instrumentet er fullt på høyde med de dyreste produktene på markedet, men til en mye mer hyggelig pris.
Det finnes ulike versjoner av instrumentet å kjøpe, blant annet en slags “halvfabrikat” hvor man må gå til innkjøp av en Kobo og gjøre noe av jobben med å lodde ledninger selv. Man kan her spare en god del penger i forhold til å kjøpe den komplette pakken. Det er denne versjonen jeg kjøpte (GoFly Project V5 GLOHD/Touch2 Basic KIT). Koboen kjøpte jeg på ebay.
Instrumentet kan kjøre ulike typer software, blant annet XCSoar og LK8000. Jeg tester nå ut LK8000, og foreløpig ser det veldig bra ut. Gleder meg til å få prøvd det ut i lufta ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *