Bråstopp…

Konkurransen i Frankrike endte med en bråstopp for meg, gitt. På konkurransens nest siste dag gikk jeg i bakken i den franske fjellheimen, og det på den litt harde måten. Hadde fløyet en stor del av oppgaven, og lå med en del av tetgruppa inne ved et vendepunkt vi skulle ta. På tur ut til punktet valgte jeg en litt annen kurs enn de andre, dette for å fly ruta raskere. På tur tilbake fra punktet kom jeg lavt inn på et fjell. Vinden var litt skrå ift fjellet, så jeg fikk ikke støttehang. Jeg valgte da å forsøke og ta le-termikken bak en liten utstikker i fjellet. Traff noe småtteri og forsøkte å komme opp på det. Kjente at det var krutt, då forsøkte å være våken på evt smell. Og den kom! Kjappere enn forventet, gitt. Vingen kollapset og tvista to-tre ganger. Jeg tok etter nødskjermhåndtaket, men var såpass lavt at jeg traff bakken før jeg fikk kastet denne. Kjente etter impakt at det meste fortsatt var helt, men at venstre hånd var brukket.

Tracklog fra turen. Den endte der hvor loggen slutter på venstre side i bildet.

En liten skjevstilling. Komplisert brudd i venstre overarm mellom skulder og albue.

Det var veldig bratt der jeg traff fjellet, og med kun en hånd så klarte jeg ikke å komme meg ut av sela. Skjønte at jeg trengte hjelp så kalte opp arrangøren på nødfrekvensen. De rekvirerte helikopter, og dette kom etter relativt lang stund. Ble fraktet til sykehuset i Gap, og operert lørdag formiddag. Søndag morgen fikk jeg dra hjem. Etter å ha samtalt med lege på mandag gikk turen til Albania på tirsdag. Så nå er jeg her, i Albania, sammen med familien. Klarer ikke å være den største bidragsyteren ift å følge opp barn, etc., men har heldigvis en kjæreste som er fantastisk! :-) Takk, Iselin! :-)
Bilder fra Albania kommer etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *