Norges Cup 2016…

Fredag 27.05.16.

Det er helt utrolig hvordan været ikke klaffer når det gjelder gjennomføringen av Norges Cup-rundene i år.
Først ble runden i Voss kansellert på grunn av dårlig vær, og helga etter måtte man kansellere runden i Ørsta av samme årsak. 27. mai skulle turen egentlig ha gått til Hvittingfoss for å få fløyet konkurranse der, men tror du jaggu ikke at den måtte kanselleres…..på grunn av været. Arrangøren her var smart og hadde satt opp en reservehelg, så ny runde skulle egentlig ha foregått nå i helga. Men, neida! Været blir trøblete der nede denne helga, så arrangøren har måttet kansellere også denne runden!
Neste helg står Lofthus for tur. Kanskje det endelig skal bli flybart?
Vi får se…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *